Lamborghini вече тества Huracan EVO Spyder

Spyder

Преди няколко седмици Lamborghini разкри Huracan EVO, а вече суперкарът бе хванат без таван.

Следващият клип показва кабриолета по магистрала в САЩ и лесно можем да се досетим кой точно Huracan е това. Най-забележително е, че задният край е драматично променен спрямо съществуващия Huracan Spyder и се отличава с всички модификации, присъщи за купето.

Този прототип има ауспуси от същото място като Huracan Performante и агресивен заден дифузор заедно с идентичен спойлер. Промените са налице и в предната част и включват ревизирана броня с нови въздушни отвори и по-сложен дизайн.

Купето беше разкрито в Детройт, но за Huracan EVO Spyder няма никакви индикации кога точно ще се появи.

Когато Huracan стартира на автомобилното изложение в Женева през 2014 г., на италианската марка бяха нужни 18 месеца преди да пусне Spyder. Макар че е възможно да се наложи да изчакаме до 2020 г., за да видим EVO Spyder, Lamborghini може да ускори нещата малко този път и да го пусне през третото или четвърто тримесечие на 2019 година.

Когато пристигне суперколата, тя ще бъде задвижвана от същия 5,2-литров атмосферен V10 като купето, който осигурява 631 к.с. Подобно на версията с таван, тя ще дойде със система за завиване четирите колела, разпределение на въртящия момент и нова система за контрол на динамиката на превозното средство.