Kia Stinger GT получи раздувки. Дали ѝ отиват?

Stinger GT

Можете ли да повярвате, че Kia Stinger вече е почти на 2 години? Е, времето наистина лети и през този период видяхме, че тя се превърна в любима сред рецензенти и даде сериозен тласък на имиджа на Kia.

Спортният седан, който се конкурира с Audi A5 Sportback и BMW 4-Series Gran Coupe, вече бе модифициран няколко пъти.

След като West Coast Customs работи върху нея, Ark Performance се присъедини към тях със свое собствено предложение.

Американската компания е оборудвала Stinger с бодикит, който нарича Legato. Той добавя раздувки на калниците, лип спойлер, дифузьор, крило и променен капак. Ark Performance иска 4 350 долара за цялостния комплект, но те също така продават предните и задните раздувки отделно, съответно на $ 998 и $ 1,360. За капака от стъклопласт и крилото, те ще ви таксуват $ 929 и $ 529. Вътре виждаме тапицерия от червена кожа и черен велур, както и нова звукова система, въпреки че не е посочена цена за тях.

Завършен в червена металик боя, с ново окачване и изпускателната система и 20-инчови ковани колела, Kia Stinger бе показан на SEMA 2018 в Лас Вегас.

Корейският производител също присъства на събитието с няколко персонализирани творения, включително DUB Stinger GT, който се отличаваше с няколко интересни подобрения, включително бодикит, карбонов капак, спортна изпускателна система, окачване и 22- инчови джанти.