Hyundai Sonata Hybrid 2018 ще се появи в Чикаго

Sonata

Автомобилното шоу в Чикаго стартира по-късно тази седмица и Hyundai ще използва събитието, за да представи актуализирания Sonata Hybrid.

Очаква се дебютът на фейслифта на Sonata Hybrid  да бъде на 8 ноември, като моделът ще последва стъпките на основния седан, който бе представен на автомобилното изложение в Ню Йорк миналата година.

Hyundai не разкрива много, но Sonata е оборудвана с по-спортна предна броня и по-голяма решетка. Автомобилът има и нови задни светлини, променени колела и задна емблема на Hyundai, която служи като бутон за отваряне на багажника.

Интериорът вероятно ще има нов трилъчев волан и ревизиран инструментален дисплей. Можем също да очакваме актуализирана инфоразвлекателна система с подобрена навигационна функция.

Говорейки за технологии, Sonata Hybrid вероятно ще дойде стандартно с наблюдение на сляпа точка и сигнализираща трафика отзад системи. Също така трябва да има система за предупреждение при напускане на пътната лента и подобрена функция за подпомагане на поддържането на лентата.

Що се отнася до динамиката, водачите ще могат да разчитат на преработено окачване с нови тампони, по-здрави биалетки  и по-твърда торсионна греда.

Няма информация за задвижването, но сегашният модел има 2.0-литров 4-цилиндров двигател, електрически мотор и 270-волтова литиево-йонна батерия. Това дава възможност на седана да произведе комбинирана максимална мощност от 193 к.с.

Освен представянето на Sonata Hybrid, Hyundai ще обяви нова програма за моторни спортове и ще предостави актуализация на програмата си за покупка, която беше представена миналата година.