BMW Z4 M40i 2019 отново се показа

Z4

Няколко снимки на 2019 BMW Z4 излязоха през уикенда и сега ще ви ги покажем.

Показан като M40i, моделът много прилича на концепта, тъй като се отличава със спортна предна броня и извити задни светлини. Автомобилът е оборудван и с отвор за въздух зад предните калници, дълъг капак и полегато предно стъкло. Можем да видим двата ролбара а и джанти с пет лъча, зад които имаме добра спирачна система със сини апарати.

Спортният дизайн продължава назад. Z4 M40i разполага с отвори в задна броня и сравнително къс багажник с интегриран спойлер. Други забележителни стилистични характеристики включват тънките задни светлини, двойна изпускателна система и заден дифузьор.

Най-голямото разкритие е интериорът, който е спортен и високотехнологичен. Шофьорите сядат зад волан с три спици и цифров инструментален панел, който е подобен на този, използван в 8-Series Coupe.

Централната конзола е допълнена от система за инфоразвлечение iDrive, която е обградена от метална облицовка. По-долу виждаме и тънки вентилационни отвори.

Централната конзола изглежда относително тънка и разполага с прибиращ се панел, който разкрива безжично зарядно устройство за смартфони, малко пространство и USB порт. Снимките показват и лоста на Z4, iDrive контролера и педалите от неръждаема стомана.

2019 BMW Z4 ще се предлага с различни двигатели, а BMW вече потвърди, че вариантът M40i ще има нов 6-цилиндров двигател, който е „изключително мощен“. Това не е много, но автомобилът се очаква да използва 3.0-литров 6-цилиндров редови twin-turbo агрегат, който ще развива около 385 к.с.

Спецификациите за производителността остават непотвърдени, но BMW вече каза, че автомобилът ще има заключващ се заден диференциал и спортно окачване с електронно регулирани амортисьори.

BMW ще представи Z4 на 23 август, така че се пригответе.