BMW M8 Competition отново изтече в интернет

M8 Competition

Две нови изображения на предстоящото BMW M8 Competition изтекоха онлайн. Те сякаш са част от изключителна презентация на автомобила.

Получихме първи впечатления от наточеното M8 през декември 2018 г., когато няколко снимки се появиха в мрежата, показвайки автомобила, боядисан в синьо. Снимките изглеждаха легитимни и показаха, че превозното средство е M8 Competition версия, което показва, че това не е „редовното“ М8, което се очаква тази година.

Следващите две снимки показват червен екземпляр със същия екстериор като автомобила, изобразен миналата година. Виждаме карбонов сплитер, както и акценти от въглеродни влакна по отворите за въздух. Решетката на автомобила също е потъмнена, а черните колела не са новост. Другите модификации по Competition-а не се виждат на тези снимки, но ще включват карбонов спойлер и по-агресивен заден дифузьор.

Макар че е доста странно, че изображенията на M8 Competition вече са се появили онлайн, а стандартното M8 все още не е пуснато, се съобщава, че продажбите на двете ще започнат приблизително по едно и също време.

Задвижването на двете версии ще идва от 4.4-литровият V8 на M5. Очаква се BMW да изкара близо 630 к.с. за стандартното M8, докато Competition-а може да достигне до 650 к.с.

https://www.instagram.com/p/BxA_BkaB010/?utm_source=ig_embed