BMW M8 2020 ще дава пълен контрол

M8

BMW няколко снимки и малко подробности за предстоящото M8 Coupe. Така разбираме, че компанията ще предложи много сериозен продукт.

Компанията обяви, че първоначално M8 ще се продава като Coupe и Convertible, а също така ще видим и M8 Competition Coupe и M8 Competition Convertible. BMW не съобщава какви двигатели ще използват автомобилите, но все пак знаем, че това ще бъде 4.4-литровия twin-turbo V8 с над 600 к.с.

Една нова характеристика, открита в новото BMW, ще бъде бутонът за настройка. Този бутон на централната конзола ще позволява на водачите да настройват двигателя, окачването, управлението, спирачките и M xDrive системата според техните лични предпочитания. Според марката двигателят ще може да избира режимите Efficient, Sport и Sport Plus, а опциите за шасито включват Comfort, Sport и Sport Plus. По отношение на M-електромеханичното кормилно управление и спирачки, можете да избирате между Comfort и Sport. Системата за задвижване на всички колела xDrive ще предлага както 4WD, 4WD Sport, така и 2WD настройки.

M8

Регулируемите спирачки са от особен интерес като активирането на спирачката, усилването и управлението се обединяват в един модул. Настройките Comfort и Sport ще променят количеството натиск върху педала, необходимо за забавяне на автомобила.

Друга особеност на семейството ще бъде бутонът M Mode на централната конзола. Този бутон може да се използва за регулиране на инструменталния панел, Head-Up дисплея и различните режими на шофиране, включително настройка за писта в M8 Competition Coupe и M8 Competition Convertible.

BMW все още не казва кога ще се появи М8 семейството, но очакваме да го видим през следващите няколко месеца.