BMW M340i G20 M Performance изгря в Женева

M340i

Новото BMW G20 3-Series не може да пропусне първото си европейско представяне на автомобилното изложение в Женева. Както обикновено, фокусът е върху спортната страна на седана, като инженерите от Мюнхен поставят всички налични гъзарии в модела. В Женева новата 3-ка блести като напълно черен BMW M340i xDrive с тунинг аксесоари от BMW M Performance.

Sapphire Black Metallic боята се комбинира с Individual Shadow Line, която затъмнява бъбреците и други блестящи детайли. От тунинг аксесоарите на M Performance се предлагат множество аеродинамични елементи, все от карбон.

BMW казва, че тези части са разработени на пистата и не са просто предназначени за визия, а имат и практически цели. Всички компоненти са взаимно заменяеми с оригиналните и правят автомобила да изглежда заплашително. Можете да получите разнообразни части за екстериора на вашия автомобил, като подобрите аеродинамиката му. Всички компоненти са или в гланцирано черно или от карбон.

Виждаме преден M Performance сплитер заедно със заден спойлер и дифузьор. Всички тези части оптимизират въздушния поток около автомобила, като същевременно намаляват повдигането. Капаците на огледалата също са M Performance и са изработени от карбон, същото се отнася и за страничните прагове. Трябва да споменем и сивите задни светлини и накрайниците на изпускателната система.

Разбира се, 20-инчовите алуминиеви джанти Y-spoke 795 M Bicolor не се пропускат, като се открояват в Ferric Grey цвят. От двете страни BMW M340i се окичва с лепенки M Performance, които подчертават атлетичния външен вид.

В интериора, M Performance 3 Series идва с обзавеждането на BMW Individual с висококачествена кожа Merino в червено и черно. Виждаме и M Performance волана с алкантара и алуминиеви Tetragon детайли.