BMW вече показа M части за новото 1-Series

1-Series

По-малко от 24 часа след показването на новото поколение 1-Series, BMW показа каталог с M Performance части за първия си компактен хечбек с предно задвижване.

Налични веднага след пускането на автомобила към края на годината, аксесоарите няма да направят новия немски компактен хечбек по-бърз. Въпреки това някои от подобренията ще помогнат да спирате по-бързо. В частност става дума за новата спортна спирачна система с 18-инчови, вентилирани и перфорирани дискове и алуминиеви апарати с 4 бутала отпред и едно отзад, завършени в червено.

Разбира се, ще има доста аеродинамични компоненти, изработени от карбон, всички разработени в аеродинамичен тунел. Те включват преден сплитер, заден спойлер, странични прагове и заден дифузьор, а можете да добавите и капаци за огледалата. Решетката на бъбреците може да бъде обновена с мрежест дизайн. Дизайнът се довършва от цветни графики отстрани.

Освен това каталогът предлага 18-инчови ковани колела с Y-образен дизайн в черно или по-големите 19-инчови в два цвята. За зимни гуми можете да изберете 18-инчовите колела, заедно с вериги за сняг. Те могат да бъдат комбинирани с M Performance спирачките.

Воланът M Performance е единственият голям ъпгрейд вътре. Той се отличава с алкантара, ръчен кръстосан шев и червен маркер на 12 часа. Освен това, клиентите могат да избират миска от карбон и алкантара или карбон и кожа.

Автомобилите, оборудвани със спортна трансмисия Steptronic, могат да бъдат оборудвани с карбонови пера зад волана. Комплект от велурени стелки и проектор на вратите, с трите цвята на M Power допълват оборудването.