bmw m4

BMW M4 CS, с който ви запознахме преди почти седмица изглежда страхотно и ако се сбъднат обещанията на немската марка, модификацията ще се окаже страхотен спортен автомобил. Както винаги има едно „Но“ и то е свързано с цената, машината би струвала над 100 000 долара, особено в Северна Америка.

Малка тунинг фирма, обаче има решение за М ентусиастите. Тя се казва Alpha N и е подготвила уникален пакет с модификации за 4-тата серия на BMW, за който не е нужно да извършвате банков обир.

Специалистите от Alpha N успяват да изтискат от 3.0 литровия редови туин-турбо шестак цели 520 к.с. оставяйки зад гърба си M4 CS с 454 к.с. и дори спортистът в семейството GTS, който е с 20 к.с. по-слаб.

Освен, че е по-мощно, BMW M4 Alpha N е стъпило доста по-сигурно на земята с новото си спортно регулируемо окачване от Ohlins R/T комбинирано с 20 инчови колела HRE и нахлузените им Michelin Pilot Super Sport. За да бъде романът напълно завършен спортното купе получава и карбонови елементи на задния капак, предната и задната броня, дори и състезателни седалки Recaro.