топ гиър

Британското автомобилно шоу Топ Гиър се приготвя отново да направи подмяна на екипа от водещи, макар и този път частична. Знаем, че актьорът от „Приятели“ Мат ЛеБланк се оттегли от предаването в началото на годинатa, а Крис Харис остава титуляр в екипа.

Позицията на Рори Рийд за съжаление ще бъде намалена на по-ниско ниво, но поне ще остане в екипа и ще партнира на Сабине Шмиц. Рори допринесе значително за едни от най-забавните моменти в последния сезон и идеята на BBC да го извади от основното трио със сигурност няма да допадне на феновете.

Двете нови имена в екипа на Харис са Пади Макгинес и Фреди Флинтоф. Пади е комедиен актьор познат от редица телевизионни формати пред родната публика, а Фреди е бивш състезател по крикет, който в последствие се занимава с шоу бизнес. Той също така определя себе си като краен автомобилен фен.

Интересна ще бъде срещата между Крис Харис и двамата му нови партньори, чиито първи съвместни епизоди ще видим в сезон 27, който се очаква в края на 2019-та или началото на 2020 година.

Кликнете на снимката, за да си припомните за супер бързия

track-tor