Този собственик на Honda Civic силно е желал Fast And Furious Nissan

Civic

След като ви показахме лекото недоразумение с тази Toyota Celica, е ред и на друг тунинг „проект“, който буди в нас известни противоречия. Вече не сме в 2001 г. и първият филм „Бързи и яростни“ е далеч назад, така че няма да как да погледнем на тази модифицирана Honda Civic с добро око.

Но тъй като всъщност е 2018, това шесто поколение Civic Coupe определено изглежда малко неугледно, за да подходим с разбиране.

Освен предницата, в която изпъкват фарове на Nissan 350Z, автомобилът също така се гордее със задницата, наподояваща на Skyline, напомнящ за R34, каран от покойния Пол Уолкър в известния франчайз.

Изображенията бяха качени на страницата на Reddit ATBGE, което означава „Awful Taste But Great Execution“ – „Ужасен вкус, но чудесно изпълнение“. Макар че не бихме стигнали до такава степен, че да разгледаме тези екстремни модификации (които включват двойни въздухозаборници, масивна предна броня и т.н.) като добре изпълнени, ние ще признаем, че интериорът се отличава с много внимание към детайла.

Виждаме волан на Momo, спортни седалки, 8 допълнителни уреда, 6 нови ключа и изцяло синьо табло, централна конзола и седалки.

Ако нещо наистина се случи, когато натиснете някой от тези ключове, тогава поздравления за собственика. В противен случай ще се придържаме към „неловкото“ изпълнение.