Типично по американски: Шейната на Дядо Коледа е Dodge Challenger SRT Hellcat Redeye

Challenger

Хелоуин мина и хората вече се подготвят за Коледа. Dodge също усеща празничния дух, представяйки новата шейна на Дядо Коледа.

Показана като част от кампанията „Big Finish“ на компанията, шейната се базира на модела Dodge Challenger SRT Hellcat Redeye от 2019, който се отличава с 6.2-литров V8 двигател с механичен компресор, който произвежда 797 к.с. и 957 Nm въртящ момент. В традиционна форма автомобилът може да се изстреля до 0-100 км/ч. за 3.4 секунди преди да достигне максимална скорост от 326 км/ч.

Рекламата е подходящо наречена „Upgrade“ и показва доста нетипичен Дядо Коледа, изигран от бившия професионален борец Бил Голдбърг, който гледа към старата си шейна и решава, че е време за нещо ново. Неговите елфи се притичват на помощ и създават шейна с малко предно стъкло, открита кабина и странични ауспуси.

Dodge дори заменя логото на Hellcat с уникален еленски дизайн. Това е забележително, защото Dodge ще започне да продава тениски с логото на празника на своя уебсайт. В крайна сметка те ще бъдат съчетани с други празнични стоки, включително и пуловера на Дядо Коледа.

Виждали сме доста производители да се заиграват с шейната на Дядо Коледа, но Dodge е доста горд от усилията си и компанията ще „покаже целия процес по обновяване на шейната на Дядо Коледа“, започвайки през декември. Детайлите са ограничени, но компанията описва усилието като „социална дейност“, която ще бъде показана на канала на Dodge в YouTube.

https://www.youtube.com/watch?list=PL2AGFNCWMujdXfGGcKtyebenNkqRn4fRu&v=bIu7xyjkJn4