Страстен фен притежава 14!!! Toyota MR2-ки

MR2

Toyota MR2 се превръща в култов автомобил, защото е един от малкото спортни автомобили със средно разположен двигател.

Появил се за първи път през 1984 г. като икономичен спортен автомобил със задно предаване, MR2 се продава до 2007 г. в три поколения. Слуховете за връщането на MR2 са постоянни, тъй като моделът от 3-то поколение излезе от производство преди почти 12 години. Би било наистина жалко, ако Toyota не построи нов, като се има предвид колко успешна е Mazda MX-5 Miata.

Дотогава ентусиастите на модела правят това, което могат най-добре: възстановяват и събират съществуващите бройки, така че те все още да ни радват по улиците. Но докато повечето фенове притежават един или два, има някои, които изглежда се пристрастяват към модела. В това няма нищо лошо като се има предвид, че той е сравнително достъпен.

Боб Фам, например, е калифорнийски фанатик на тема Toyota MR2. Той притежава четиринадесет (14!!!) от спортните машини. Да, няма грешка, този човек може буквално да наводни квартала с колите си.

Във видеоклипа той се спира и разказва за всички 14 спортни автомобила. Сред тях има две, които използва само на пистата. Той притежава и много рядко срещана 1995 MR2 Turbo. Този човек със сигурност има проблем. Ние се питаме дали има семейство?