4-врат седан срещу суперспортно кабрио, предно разположен двигател срещу средно разположен двигател, ~200 000 долара срещу ~ 400 000+ долара… Audi RS7 срещу Lamborghini Aventador.

На теория италианският бик трябва да изпрати RS7-цата разплакана вкъщи, тъй като разполага с цели 740 к.с. и ускорява от 0 до 100 км/ч за само 2.7 секунди. Неговият 6.5 литров V12 е обвързан със 7-степенна роботизирана скоростна кутия, която сменя предавките светкавично, а задвижването на четирите колела подчертава факта за колко бърза машина говорим.

От друга страна въпросното Audi RS7 също не е кое да е! Това е едно от най-бързите на планетата и е дело на APR Tuning. Неговият заводски V8-мак с 540 к.с. е „наблъскан“ с няколко тона софтуер, чипове, турбини и какви ли не други механични доработки, за да достигне почти 1000 к.с. на колелата. Видеото е от миналата година и е възможно мощността на колата да е малко по-ниска.

Общо взето след тунинга на немецът нещата се изравняват, но дали Lambo-то ще бъде надвито? След като изгледате клипа можете да цъкнете ТУК и да видите друга интересна битка между доработено А4 и заводско S4.