Първи шпионски снимки на G80 BMW M3

M3

Със следващото поколение на BMW 3 Series, познато като G20, феновете естествено спекулират как ще изгелжда следващото BMW M3.

Докато подробностите от BMW все са много малко, има доста слухове за това какво ще предложи следващото М3. Едно от нещата, които все още не знаем обаче, е как ще изглежда. За щастие нови шпионски снимки на G80 M3, се появиха в интернет. За съжаление, то е толкова силно замаскирано, че почти нищо не може да се види.

На тези снимки виждаме само задницата на новото М3. То носи толкова много камуфлаж, че наистина няма какво да се забележи. Въпреки това може да откроим някои дребни детайли. Например, четирите изпускателни тръби разкриват факта, че това наистина е BMW M3. Също така изглежда, че 20-инчовите колела, които получавате в M3 Competition Package също са на концепта, но това може да е само заради теста.

M3

Новото M3 също така има по-плавна линия на покрива от сегашната. Това сигурно е част от дизайнa на новата 3 series. Oт този ъгъл покривът и C-колоната изглеждат много по-гладки и по-заоблени от сегашните 3 Series / M3. Почти като при Mercedes C-Class. Стоповете също изглеждат по-тънки, но това може да се дължи на камуфлажа. На капака на багажника изглежда има много малък спойлер, подобен на този на новото BMW M5.

Освен тези подробности, няма какво да отбележим за следващото М3. Знаем, че ще продължи да се задвижва от 3.0-литров I6 двигател с две турбини, който може да има същата система за впръскване на вода като при BMW M4 GTS. Въпреки че тази система лесно би помогнала на шестака да произведе около 500 к.с., допълнителната сложност и нуждата от зареждане на водата не са неща, които биха се харесали на BMW M. Съществуват възможности както за хибридна версия, така и за задвижване на всички колела чрез xDrive система, подобно на M5.