Още малко информация за BMW M2 CS

CS

Изтече продуктовия бюлетин на предстоящото BMW M2 CS, който разкрива множество важни детайли за по-бързия вариант на М2.

Бюлетинът, публикуван от Bimmerpost, не изглежда напълно достоверен, но се твърди, че подробностите се потвърждават от надежден източник.

От пръв поглед ще забележите, че редица неща не са както трябва. За начало картината на „M2 CS“ очевидно е компютърно генерирана, базирана на една от първите снимки на M2 Competition. Освен това в бюлетина се посочва, че автомобилът ще има обозначения M2 CS по праговете на вратите, но единствено виждаме снимки на M4 CS.

Въпреки това, информацията, съдържаща се в бюлетина, се счита за точна. Например, съобщава се, че спортният автомобил ще има Adaptive M окачване, което обещава да го направи забележително по-различно от M2 Competition и стандартното M2 преди него.

CS

Двигателят в CS ще бъде същия 3.0-литров 6-цилиндров с два турбокомпресора като при последните M3 и M4, но настроен да произвежда 450 к.с. и 550 Nm въртящ момент. Този двигател ще дойде стандартно с 6-степенна механична трансмисия, а купувачите ще имат възможност за 7-степенен автоматик с двоен съединител.

M2 CS ще се предлага с въглерод-керамични спирачки и ще бъде снабден с множество различни външни елементи, включително карбонов покрив, спойлер, нов карбонов капак, преден сплитер и уникален заден дифузер. Клиентите ще имат възможност или за гланцово черни или за матово златни 19-инчови ковани алуминиеви джанти.

BMW все още не признава съществуването на M2 CS, да не говорим кога ще го представи. Въпреки това, ще бъдем шокирани, ако не бъде пуснато до края на годината.