Очаквайте скоро TRD 2020 Toyota GR Supra Performance Line Concept (доста дълго име)

TRD

Събрали кураж от представянето на 2020 GR Supra миналия месец, Toyota ще използва Auto Messe в Осака, за да представи новия концепт GR Supra Performance Line на TRD.

Моделът ще дебютира на 9 февруари в 9:30 ч. местно време. Концептът GR Supra Performance Line обещава да бъде по-мощен модел, който се вдъхновява от предишните състезателни Supra автомобили . Компанията държи детайлите в тайна, но отбеляза, че оригиналната Supra е „родена, за да печели” и напоследък се е оттеглила от „челните позиции в борбата”. Компанията продължава, казвайки, че е време за завръщане.

TRD пусна тийзър, който включва Supra 3000 GT, както и няколко състезателни автомобили Supra, които се състезават в Японския GT шампионат (JGTC). Автомобилният производител пусна и скица на концепцията и предлага моделът да има масивно задно крило и вентилиран капак, който черпи вдъхновение от Supra 3000 GT.

Toyota държи детайлите в тайна, но концептът може да включи доста TRD компоненти. Все още няма информация за спецификата, но TRD предлага доста детайли за Toyota GT86. Ключовите екстериорни решения включват агресивен преден спойлер, аеродинамични странични прагове и нов дифузор. Собствениците могат да закупят спортна изпускателна система, заден спойлер и още аеродинамични елементи.

Откъм представянето, GT86 може да се оборудва с по-яка разпънка, по-големи спирачки и леки алуминиеви джанти. TRD предлага и по-твърдо окачване, диференциал с ограничено приплъзване и нови пружини и амортисьори.

Няма да е изненадващо, ако аксесоарите за Supra следват тези в GT86, но ще разберем следващата седмица.