Новото Audi A1 ще получи Allroad версия

Allroad

Второто поколение Audi A1 ще получи Allroad версия за първи път.

След дебюта на автомобилното изложение в Париж, А1, ще може да проучва нови територии благодарение на Allroad-а, който Audi разработва.

Това става ясно от тези шпионски снимки на предстоящото Audi A1 Allroad, забелязано на и около пистата Nürburgring Nordschleife.

Да, дори тези модели трябва да преминат теста на пистата в наши дни. Макар че на пръв поглед може да не прилича на по-високия модел, след вглеждане, характерът му се разкрива. Той е малко по-висок, има нова решетка и по-широки калници.

Камуфлажът скрива стратегическите части, включително калниците, страничните прагове и броните, които ще се отличават в модела. Броните вероятно ще бъдат снабдени с защитна плоскост отдолу и с допълнителна пластмасова облицовка, докато страничните прагове ще бъдат по-широки и също ще имат форма на защита.

Големият въпрос е дали A1 Allroad ще има Quattro система за задвижване на всички колела или не. Тъй като предстоящото Audi S1 ​​ще бъде AWD, ще се изненадаме, ако високата версия не е. В такъв случай A1 Allroad ще се превърне в интересен съперник за Q2.

Няма информация за двигателите в A1 Allroad, но вероятно ще видим по-мощните версии. Очаквайте по-здравото А1 да дебютира през следващата година.