singer porsche

‘Mulholland’ – това е името на колата, която само преди дни излезе от ателието на калифорнийската тунинг фирма Singer. За незапознатите с дейността на Singer ще обясним, че те възстановяват и „ремагинизират“ (каквото и да значи на техния език) стари екземпляри на Porsche 911, които почти винаги стават едни от най-желаните на пазара.

Гледайки снимките на лилавият ретро модел, сигурно вече си задавате въпроса Какви са тези драсканици по боята и какво значи Mulholland??? Е… истината е, че това не са хаотични линии, а декорация с картата на известното калифорнийско шосе ‘Mulholland Drive’.

Относно техническата част по проекта от Singer мълчат а момента. Единственото, което споделиха в социалните мрежи е, че колата е поръчана от клиент, чието желание било да се изработи автомобил „за сред каньоните“.

И въпреки, че от ателието работят винаги по един и същи модел на Porsche, Singer винаги ни изненадват с уникалност и избягвайки стереотипността. Задното фиксирано крило на това 911 е страхотно, също както и цветовата схема. Чакаме подробностите за колата, a вие междувременно можете да кликнете на снимката на зеленото Porsche и да научите повече за проекта на Singer и Williams.

911