BMW, Audi и Mercedes на едно място! И ако в България това често е повод за кавги, то хората в Щатите си спретнаха огромна сбирка на немските гиганти.

Скоро ви разказахме за невероятната култура на япоснките автомобилни ентусиасти. Е, явно феновете в САЩ също са доста напред с материала, тъй като Mercedes Club Of America, Audi Club Of America и BMW Club Of America успяха да си организират съвместна сбирка. Интересна подробност е, че не се допускат нови модели на марките.

И тъй като сбирката е за класически автомобили на трите немски гиганта, то очаквано са се появили редици емблематични автомобили, както и тежко модифицирани бегачки.

Сред автомобилите, може да откриете автентично BMW M3 E30 с монтиран суперчарджър, BMW 2002, както и доста произведения на Alpina.

Емблематични AMG-та от 90-те години, няколко Mercedes-а подготвени за дрифт, както и редица от най-ценните произведения на марката. А да и една катафалка…

За жалост, фотографите на Speedhunters, явно не са обърнали сериозно внимание на Audi феновете, като единствената снимка е на TTRS и RS4 B7, за които можем да поспорим колко „ретро“ са…