McLaren 720S е един от най-бързите автомобили на планетата, но може ли да се справи с BMW S1000RR superbike и Ariel Atom 4?

Ако върнем времето назад, отговорът щеше да бъде не. Не само, че McLaren Automotive все още не беше сформиран, но с изключение на Bugatti Veyron, нямаше други автомобили на земята по-бързи от 1000-кубиков супербайк. Но сега е 2019 г. и нещата са съвсем различни.

Благодарение на огромния напредък в технологиите и бушуващата война за мощност, суперкарите са по-бързи от всякога и 720S се утвърди като сила, с която трябва да се съобразява всеки. Той може да достигне 100 км/ч. за по-малко от 3 секунди.

За да видят представянето на 720S, в Spider изпълнение, Autocar го хвърлят срещу чисто нов S1000RR. Ariel Atom 4 също заема място на старта, но въпреки че не е бавен, срещу тези две машини просто няма шанс.

В първото състезание BMW стартира невероятно и се движи гума до гума с McLaren в първата част от 1/2 миля спринт. В крайна сметка той излезе победител и успя да пресече линията малко по-напред от 720S. Atom беше оставен далеч назад.

Второто състезание оставяме да изгледате вие и да му се насладите.