През изминалия уикенд се проведе Националния Ауди събор. Организаторите от Кръвна Група Ауди за трета поредна година събраха феновете на марката на писта Дракон.

Тази година интересът към Националния Ауди събор бе огромен. Хиляди фенове на марката от различни краища на страната се събраха на писта Дракон. За съжаление, съботния ден приключи по-рано от очакваното, заради влошени метеорологични условия. Организаторите умело вместиха останалата част от програмата в неделния ден и така феновете успяха да се насладят максимално на всички планиране дейности за мероприятието.

Първият ден започна с пристигането на огормни групи от автомобили пристигащи от София, Варна, Пловдив и всички градове от страната. Успешно се проведаха и квалификациите за драг състезанието, но задалата се буря не позволи да се проведат сесиите по тайм атак. Утрото на неделния ден обаче бе по-благосклонно и въпреки, че сутринта за кратко нямаше ток, организаторите успяха да изтеглят финалите на драг състезанието за по-рано и така остана време и за тайм атак сесиите.  Най-голямата награда – „Автомобил на събора“, за втора поредна година отнесе уникалното Audi A6 на Росен Илиев, за което вече сме ви разказвали.

Съборът доказа за поредна година, колко сплотяващи и важни за обществото са подобен тип събития. Около една идея бяха обединени хора от различни градове, професии, възраст и пол. Много малки фенове пък разхождаха техните мини аудита по асфалта и тревните площи на парка.

Галерия от събитието очаквайте по-късно.