Какво ли е това Porsche 992 с фиксирано задно крило?

992

Изцяло новото Porsche 911 992 е достъпно само в две версии – Carrera S и Carrera 4S, които клиентите могат да имат като купе и кабриолет.

Имайте предвид, че много нови версии са в процес на разработка и вече видяхме шпионски снимки и изображения на предстоящите 911 GT3 и 911 Turbo. Сега е време да видим още една нова версия, за която не знаем почти нищо.

Наскоро бе забелязан този неидентифициран 911 прототип, който се отличава значително в сравнение със съществуващите 992 Carrera S/4S. Най-очевидната от тях е масивното фиксирано задно крило.

То не е толкова голямо и заплашително като това в 992 GT3 прототипите, но се доближава доста. Този аеро елемент води до някои промени в задния край, като новото положение на третата спирачна светлина, а решетката над двигателя има малко по-различен дизайн.

Крилото не е единствената промяна. По-отблизо се разкриват нови трапецовидни накрайници, които се различават от кръглите на 992 Carrera S/4S. Броните са различни и са по-спортни, като позицията на задната регистрационна табела също се променя.

Колелата изглежда имат същия дизайн като 992 Carrera S/4S, но са боядисани в златен оттенък. И накрая, друг детайл е люкът на тавана, който не е направен от стъкло, а е с цвета на купето. Това би означавало по-лека версия, или може да е само опция за този конкретен прототип.

Така или иначе, фиксираното задно крило и по-големите накрайници предполагат, че тази неидентифицирана версия на 911 трябва да бъде по-мощна и пистово ориентирана, отколкото Carrera S и Carrera 4S, но може би не толкова радикална като GT3.