Елегантният Mercedes CLA Shooting Brake 2020 бе заловен и насниман

CLA Shooting Brake

Mercedes обяви, че чисто новата CLA ще дебютира на CES, но Shooting Brake версията, бе изловена в камуфлаж на бензиностанция.

Комби версията на CLA ще запази елегантния дизайн, добавяйки по-дълъг покрив и допълнителна практичност. В сравнение с предшественика си, новата CLA Shooting Brake също ще предлага по-добър комфорт и повече място за пътниците отзад и по-голям багажник.

Като цяло, новият модел изглежда черпи вдъхновение от по-големия CLS; предният край е по-агресивен в сравнение с A-Class, а облата задница получава тънки LED задни светлини. Като цяло дизайнът се очаква да бъде по-изчистен и по-целесъобразен.

Интериорът вероятно ще остане същият като при A-Class и това не е лошо, тъй като компактният Mercedes вече събра много похвали, смесвайки най-новите технологии с атрактивен дизайн и материали.

Двойният екран приветства най-новата система за инфоразвлечение MBUX на компанията, с акценти като усъвършенствана система за гласово управление и навигация на живо.

Диапазонът на двигателя ще е същият като в CLA купе, което на свой ред ще ползва тези от A-Class. Бензиновите двигатели ще включват най-новите 1.3-литрови 4-цилиндрови турбо агрегати, докато AMG най-вероятно ще се появи с 35 и 45 версии през следващата година.

Докато CLA ще дебютира на CES през януари, някои доклади сочат, че Mercedes ще покаже CLA Shooting Brake на автомобилното изложение в Женева.