ед чайна

Ок, най-накрая можем да кажем това, за което чакахме една година и то е, че Ед Чайна ни е подготвил ново автомобилно шоу, в което отново ще съживява стари модели. Предаването ще се казва “Edd China’s Garage Revival” (Възраждането на гаража на Ед Чайна) и за момента е наличен само тийзър от пилотния епизод, но с доза късмет скоро ще го видим по телевизията или онлайн.

Сигурни сме, че подобно на нас и вие миналата година сте приели тежко новината за раздялата на Ед Чайна и Майк Брюър, а ако си спомняте тук писахме и за фенове в Англия, които заплашваха семейството на Майк, обвинявайи го за случилото се. Истината е, че двамата водещи остаха приятели, а причината Ед да напусне „Wheeler Dealers“ е, че промените на продуцента Discovery Communications не го устройваха.

Високият прошарен водещ си тръгна от шоуто след 13 записани сезона, а на негово място в екипа на Брюър се присъедини Ант Анстед – известен водещ и механик от Обединеното кралство. Новото дуо излъчи 14-тия сезон в края на миналата година.

Чайна прекара няколко месеца в заслужена почивка, но междувременно е поработил върху създаването на своето ново шоу. Във „Възраждането на гаража на Ед Чайна“ самият той ще обикаля, за да се срещне със собствениците на ретро автомобили, след което ще им помогне в реставрирането.

В пилотния епизод Ед пътува до Норвегия, за да намери червения Volkswagen Golf GTI MK1, след което работи заедно със собственика по ремонтите. Междувременно обяснява действията по работата с типичния си спокоен тон, който ви кара да спрете да карате колите си в сервизи, а сами да се залавяте с ремонтите.