Дали ще видим Mercedes GLE Coupe?

GLE Coupe

Изцяло новият GLE вече бе показан пред публиката, но Mercedes все още работи по версията GLE Coupe, тъй като камуфлажните прототипи са били забелязани преди няколко седмици.

Въпреки камуфлама, GLE Coupe от следващото поколение изглежда има по-агресивен дизайн отзад, отколкото сегашният модел, по-остри линии и очевидно по-полегата линия на покрива.

И все пак, този рендер на X-Tomi Design представя бъдеща възможна версия на модела. Дизайнерът взе новия GLE и го превърна в нещо по-спортно.

Фаровете на купето може би ще бъдат малко по-различни от тези на обикновения GLE, но това още не е сигурно, тъй като още няма ясни индикации за цялостния дизайн.

Като цяло, новият GLE Coupe трябва да продължава да носи почерка на Mercedes, който се придържа към философията за дизайн „Sensual Purity“.

Що се отнася до това какво ще бъде предложено вътре, очаквайте интериор, подобен на вече видяното. Т.е. два масивни 12,3-инчови екрана, новият трилъчев волан, кожени дръжки и най-новата система за инфоразвлечение на Mercedes – MBUX.