premum rally

Над 40 автомобила потеглиха от хотел „Маринела“, където се състоя Официалният Старт на шестото поред издание на Премиум Рали София – Свети Влас. Част от участващите Отбори в събитието са:  AUDI R8 Plus – 10-цилиндров двигател, същински пик на немското инженерство, AUDI R8 Plus Spyder, Lamborghini Aventador Spyder – над 700 к.с., побрани в изключително красива „опаковка“, Ferrari 488 – Носителят на награда „Суперкола на годината“ от Top Gear, Aston Martin DB11 – изборът за кола на Джеймс Бонд не е случаен, гарантираме Ви, няколко Porsche 991 Turbo S, AMG GT R – специално създаденото за писта чудовище на Mercedes-Benz, AMG GT C, Alfa Romeo 4C от Мотобул и Orlen Oil, MercedesBenz C63 Coupe, тунинговано от Manhart с над 700 к.с. и много други.

Участниците се събраха за обяд и брифинг в зала  E.F.E на хотел „Маринела“ и за поредна година се насладиха на гостоприемството и професионализма на персонала.  Брифингът се проведе от организаторите на Премиум Рали София – Свети Влас, осемкратния Рали Шампион Димитър Илиев и професионалния пилот в Porsche Sports Cup Георги Дончев.

„Талисманите“ на тазгодишното събитие – AUDI R8 Plus Spyder, Aston Martin DB11 и AMG GT C, са предоставени от Eurolink. Автомобилите бяха разположени в преддверието на Зала E.F.E. върху специализираните настилки на Energy Sports. Около тях моторите от Sofia Riders направиха страхотно шоу.

По време на Официалния Старт се проведе тегленето на печелившите от томболата на Superlime. Щастливците спечелиха возене в избран от тях автомобил на рейсинг клуба.

В 14:01часа стартира Отбор със стартов номер 1 в посока първото изпитание: Драг. 40те суперавтомобила ще изминат над 1000км. в следващите няколко дни, като ще преминат през 3 държави. Основните дестинации са: гр. Скопие, гр. Солун, писта Серес за Overdrive Lap Battle, гр. Александруполис и Свети Влас.

Финалът ще е обещаващ!  Очакваме ви на 9ти Юни от 18:30часа на Марина „Диневи“ , Свети Влас!

Партньори на Събитието са Asset Insurance – лидерът в застрахователния сектор, Detailing Bulgaria – качествените препарати за автомобилен детайлинг и Motobul и Platinum Orlen Oil, които поставят нови стандарти за качеството на масла и горива в цяла Европа.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ: WWW.PREMIUMRALLY.COM