Видео: Mercedes Vision Gran Turismo за Batman

Mercedes

Със супергероните на Марвел често се свързваха Audi, дори и Acura, както бе в първия филм на Thor. DC от друга страна се обединиха с Mercedes-Benz, за да дадат на Брус Уейн и Диана Принс две много готини машини.

Принс се появи, за да се срещне с киборг в E-Class Cabrio, докато Брус Уейн даде на Светкавицата да се повози в изключително ексклузивния Mercedes Vision Gran Turismo концепцепт.

Очевидно продуцентите са искали да обвържат героите с автомобили, които изразяват тяхната личност. Поради това може да видите някой като Брус Уейн, който управлява кола, която никой друг не може да притежава.

Според Робърт Оливър Самсън, творческият директор на Mercedes, когато са строили V GT за филма, те всъщност трябвало да го направят малко по-голям от оригиналната концепция, която има наистина малък интериор.

Що се отнася до бъдещите филми, единственото планувано заглавие на DC за следващата година е Aquaman, но е малко вероятно царят на Атлантида да има нужда от четири колела и двигател, за да се движи. Може да предположим, че Mercedes може да се появи отново в DC Cinematic вселената две години, когато Wonder Woman 2 излезе в кината.

https://www.youtube.com/watch?v=1tKxMmfo1rc