На 11-ти октомври в новооткрия клуб Theatro в София се проведе официалната премиера на филма за Премиум Рали София – Свети Влас Сезон 2018. Клубът се отличава с иновативна, креативна и интригуваща концепция, съчетаваща емоцията от това да се наслаждаваш на любими парчета, изпълнени на живо от бенд и музикални звезди. Амфитеатралната обстановка, както и разнообразната програма допринесоха за една различна атмосфера по време на цялата вечер. Специално доработено екстериорно и интериорно Porsche 911 на Donchev Sport, Audi R8 Plus, модифицираната BMW M4 на Tuning.bg и редица други страхотни автомобили можеха да се видят в сърцето на София пред клуба. Премиерата започна със завладяваща презентация на Energy Sports, които запознаха гостите с иновативни за българския пазар продукти, а именно сглобяеми мултифункционални подови настилки. Спортните настилки могат да се използват както за игрища, така и за гаражи, напълно преобразяващи техния вид.

Екипът на Премиум Рали София – Свети Влас запозна присъстващите с благотворителната им кауза през тази година, която цели да помогне на самотни възрастни хора в обезлюдени райони на Северозападна България. Основната идея на благотворителността е да не се подценява моралната помощ, с която всеки от нас би могъл да допринесе.

Следващото спортно събитие – Racetrack Experience 2018 стартира на 12-ти октомври, където екипът на Премиум Рали София – Свети Влас в партньорство със SpeedSector се насочиха към писта Серес, Гърция за да видят кой е най-бърз.