Wald International „пипна“ и Lexus LS 2018

Предложението на Wald International за новото поколение на Lexus LS включва две тунинг програми.

Първата е наречена „Standard“ и, изненадващо, се отдалечава от обичайните проекти на японския тунер.

Това обаче не означава, че е дискретна. Тя получава предна престилка с вградени LED DRL светлини, раздути предни калници, нови прагове, спойлер на багажника и заден дифузьор със светодиодна спирачна светлина.

Вторият се базира на нивото F Sport и се предлага с почти същите ъпгрейди като гореспоменатия пакет, само че по-агресивно изпълнени.

Wald казва, че частите са изработени от ABS пластмаса, подходящи както за LS 500, така и за хибрида, и могат лесно да бъдат инсталирани с помощта на съществуващите монтажни точки.

С доплащане, тунерът може да добави изпускателна система с четири накрайника за LS 500, за която се казва, че осигурява на автомобила по-агресивен звук и подобрена реакция по време на ускорението.

Последният ъпгрейд идва под формата на джанти, които са I12-C и T22-C, с размер от 20 до 22 инча. Wald International препоръчва 9,5×22 инча отпред и 11,5×22-инчови отзад, с широки гуми, за максимален визуален ефект.

Флагманът на Lexus не получава никакви подобрения по мощността, така че LS 500 все още разполага с 415 конски сили, докато LS 500h хибридът трябва да се справи с 354 к.с.