VW Passat показа нови брони

Passat

Въпреки че VW вече актуализира Passat за моделната 2018 година, тук може да се види леко преработена версия, която се подлага на тестове, докато се опитва да скрие своите модификации по екстериора.

Това означава, че за пръв път виждаме този прототип и заради неговия камуфлаж промените в сравнение с настоящия модел изглеждат малко.

Какво би станало, ако фейслифтнатия Passat изглежда малко повече като Arteon? Очевидно това няма да се случи. Въпреки камуфлажа, можем да кажем, че формата на решетката, а вероятно и фаровете, е почти същата, каквато беше преди.

Единственото нещо, което е различно отпред, е бронята, която изглежда малко по-спортна от който и да е от дизайните, намиращи се в производство. Що се отнася до задния край, вече можем да забележим нови стопове, въпреки че общата форма остава същата.

Има малък шанс VW значително да подобри кабината на Passat. Техника, подобна на тази, която ще намерите в новия Touareg, най-вероятно ще си остане в SUV-а, поне до следващото поколение Passat, което не се очаква скоро.

Все пак, моделът за 2019 трябва да се предлага с малко подобрения, като обновена свързаност, нови материали и може би и нова система за инфоразвлечение. Също така, германският производител със сигурност ще използва тази възможност, за да направи Passat по-безопасна кола.

В момента няма какво да се каже относно двигателите на Passat. Въпреки това, докладите предполагат, че хибридната версия GTE plug-in може да бъде подобрена, така че да предлага по-дълъг електрически пробег. Междувременно може да се включи и нов V6 агрегат с турбокомпресор за флагмана R.

VW Passat трябва да бъде представен през следващите месеци, като ще води борба с Opel / Vauxhall Insignia, Ford Mondeo, Renault Talisman, Toyota Avensis, Mazda6 и Peugeot 508.