VW Jetta в три готини разновидности на SEMA

Jetta

Три силно модифицирани VW Jetta ще бъдат изложени по време на тазгодишното SEMA Show в Лас Вегас между 30 октомври и 2 ноември.

„Директно от фабриката, новият дизайн на седмото поколение Jetta привлича вниманието на хората“, заяви Робърт Гал, директор продажби и маркетинг на VW. „Фактът, че тази група от топ тунери я избраха за платно на своите предложения и творчество, е още едно доказателство за нейната привлекателност.“

Jetta S от Jamie Orr

Jetta

V-Dub ентусиастът Джейми Ор е взел Jetta S с 6-степенна ръчна кутия и я снишава чрез KW Clubsport регулируемо окачване. След това той добавя 20-инчови джанти Work Emotion T5R 2P с гуми Delinte DS8, спирачки ECS Tuning с шест-бутални апарати Brembo отпред и Golf R апарати отзад.

Допълнителните модификации включват ECS Tuning 3D бодикит, висок заден спойлер, и седалки Recaro A8.

H&R Special Springs Jetta R-Line

Jetta

Тази Jetta R-Line е смъкната благодарение на H & R Street Performance окачване и Trak+ фланци, а 19-инчовите Rotiform BUC джанти са обути в Pirelli P Zero, заедно с усъвършенствани спирачни апарати.

Също така виждаме Air Design USA бодикит, който включва висок заден спойлер и Sticky Jewel графики. Другите модификации включват нови стелки и облицовка на багажника MuddyBuddy.

Air Design USA Jetta SEL

Jetta

Тази модификация е вдъхновена от Jetta / Golf от 80-те и 90-те години. Тя се отличава с ретро 19-инчови джанти TSW Hockenheim S, бодикит Air Design USA със заден лип спойлер, ретро трицветна графика и монтиран на покрива велосипед. В същото време, нейната понижена стойка идва с любезното съдействие на пружините от EIBACH, които са съчетани с подобрена спирачна система.

Вътре ще намерите двуцветна облицовка по вратите и волана, както и пълен набор VW глезотии, подобряващи комфорта, подобни на тези в H & R Special Springs Jetta.

„Първите бодикитове на Air Design са разработени за Jetta Mark 2 и Jetta Mark 3 и са били част от Евро-тунинг културата на Volkswagen с множество фенове по целия свят“, заяви Мариана Лопес от Air Design. „Когато Jetta A7 пристигна тази година, знаехме, че трябва да разработим спортен пакет, който да бъде на разположение на нашите клиенти.“