Vorsteiner показа първи бодикит за Lamborghini Urus

Vorsteiner

Тунинг компанията Vorsteiner публикува поредица от снимки, които представят предстоящия бодикит за Lamborghini Urus.

Когато Urus излезе от фабриката Sant’Agata на Lamborghini в Италия, това беше един от най-агресивните джипове на пазара. Въпреки това, Vorsteiner е избрал да направи Urus още по-екстремен с поредица от екстериорни промени.

Бърз поглед отпред разкрива първоначално остър преден сплитер от карбон, който вероятно би могъл да служи и като косачка. Vorsteiner също така е разработил карбонови акценти около двата големи въздушни отвора, в предната броня на SUV-а. Забелязваме също така и карбонов въздуховод на предния капак.

Що се отнася до страничната част, тя включва прагове отново от карбон, които да съответстват на карбоновата предница. Vorsteiner също ще разработи серия от джанти за супер SUV-а, проектирани да бъдат леки, като същевременно ще открояват Urus още повече.

Завършването на външните модификации е смел заден дифузьор, малък спойлер на багажника и спойлер на тавана. Както можете да си представите, всички тези части са направени от …. познахте, карбон.

Vorsteiner не споменава дали възнамерява да повиши производителността на Urus или ще продава само екстериорните елементи. Дори ако тунерът остави силовия агрегат на Lamborghini непипнат, собствениците все още ще могат да се насладят на мощния 4.0-литров twin-turbo V8, който осигурява 641 к.с. и 850 Nm въртящ момент. Работейки заедно с 8-степенна автоматична скоростна кутия и задвижване на всички колела, Urus може да достигне 100 км/ч. за 3.5 секунди.