Volkswagen I.D. Vizzion Concept бе забелязан на пътя преди дебюта си

I.D. Vizzion Concept

Volkswagen подготвя множество нови автомобили за автомобилното изложение в Пекин през следващата седмица.

Повечето от тях са ограничени до китайския пазар, като SUV Tayron, Lavida Plus и Lavida Grand Plus, но германският производител ще покаже и новите Touareg и I.D. Vizzion Concept.

Концепцията дебютира на автомобилното изложение в Женева през 2018 г. и представлява много повече от красиво лице. Това е изцяло електрически седан с ниво 5 на автономна технология, която се грижи за целия аспект на шофиране, така че липсва волан, педали и конвенционално табло.

I.D. Vizzion Concept

Макар че в близко бъдеще няма да имаме напълно автономна самоходна кола от ниво 5, останалата част от технолога може да влезе в крайния производствен модел. I.D. Vizzion Concept използва два електрически мотора и една литиево-йонна батерия с мощност 111 kWh за ускорение до 0-100 км/ч за 6.3 секунди, максимална скорост от 180 км/ч и пробег от 664 км.

За да отпразнува дебюта на изложението в Китай, Volkswagen пусна кратко видео, което го показва на открито за първи път и трябва да признаем, че изглежда по-добре на естествена светлина. Можете да видите клипа по-надолу и да се уверите сами.