Volkswagen ще представи 4 нови концепта на SOWO: The European Experience

Volkswagen

Volkswagen имаше по-слабо присъствие във Wörthersee през тази година, но компанията ще направи голямо представяне на SOWO European Experience в Джорджия.

Понастоящем, тазгодишното събитие ще включва четири нови концепта на Volkswagen, които са вдъхновени от „разнообразните тунинг вкусове на феновете на Volkswagen“. Всеки един от тях е уникален и много от тях са с флуоресцентни жълти акценти.

Golf R Abstract concept

Volkswagen

Първият концепт се нарича Golf R Abstract и се отличава с камуфлажно покритие и 20-инчови колела от ABT Sportsline. Моделът е оборудван и с нови странични прагове, спортни пружини и изпускателна система с четири тръби от неръждаема стомана с матирани черни хромирани накрайници.

Jetta R-Line SoCal concept

Volkswagen

Volkswagen се занимава с изцяло новата Jetta, така че не е изненада, че компанията използва събитието, за да покаже преработения модел. Вдъхновен от миналото дизайн, Jetta R-Line SoCal concept има жълти капаци на огледалата, лъскав черен таван и 19-инчови цветни колела. Дизайнерите също така добавят ретро графики и окачване KW, което намалява височината на карането със 76 мм.

Arteon R-Line Highlight concept

Volkswagen

Говорейки за нови модели, Arteon ще пристигне в Съединените щати по-късно тази година и компанията ще я популяризира с Arteon R-Line Highlight concept. Промените са ограничени, но включват ярка жълта боя, 20-инчови Vossen джанти и ново окачване, което намалява височината на карането също със 76 мм.

Tiguan R-Line Aero concept

Volkswagen

Второто поколение Volkswagen Tiguan стартира в САЩ и компанията се надява да привлече вниманието към модела с Tiguan R-Line Aero concept. Невероятно близък до земята, концептът е оборудван с Air Lift Performance система. Това намалява височината със 122 мм.

Освен намалената височина, кросоувърът има отличително покритие и багажник на Thule. Не на последно място, концептът е оборудвана с 20-инчови джанти с матово черно прахово покритие.

Atlas Tanner Foust SEMA concept

Volkswagen

Освен четирите нови концепта, Volkswagen ще покаже персонализиран Atlas, който ще се появи в ръцете на Tanner Foust. Концептът първоначално дебютира в SEMA през миналата година и е с двуцветен екстериор, по-големи калници, предна броня и допълнителни осветителни тела. Кросоувърът също така разполага с вентилиран капак, багажник на тавана и гуми за офроуд.

След дебюта си в SOWO концептите ще стартират турне, което ще ги срещне с фенове в Калифорния, Мичиган, Ню Джърси, Орегон, Пенсилвания и Върмонт.