Една от главните цели на Ford при създаването на Mustang е от фабриката да излезе един расов спортен автомобил, при това на достъпна цена. В този ред на мисли, сравнително ниското качество на интериора е нещо не до там необичайно.

Явно собствениците на тези два Ford Mustang GT Convertible не са се примирили с компромисите в интериора им, а корекцията е направена от световноизвестните ни сънародници от Vilner Design.

Както вече споменахме, автомобилите по които са работили тунерите са доста сходни, но идеите на собствениците им определено се различават. И в двата проекта виждаме, че са използвани естествена кожа, както и модерната – алкантара. Единият от собствениците, явно е искал интериорът му да е в съответствие с екстериора. Седалките са тапицарани в черен цвят със син шев. Синият акцент лесно може да го откриети и в множество детайли.

Другият Mustang е приел един доста по-екстравагантен стил. Седалките са обшити в цели три цвята – черно, червено и бяло. Същото важи за арматурното табло, вратите и дори волана, който по подобие на спортните такива има маркер на „12 часа“.