Vilner демонстрират изтънчен вкус спрямо Mercedes-AMG S63 Cabrio

Вилнер

„Фабричният дизайн, сглобката и крайният резултат съответстват изцяло на ранга на S-Class,“ признава Атанас Вилнер. „Но понякога малки промени могат да доведат до изцяло ново усещане и атмосфера.“

Това е най-новият проект на българския тунер. Mercedes-AMG S63 Cabrio – един от най-луксозните и скъпи четириместни кабриолети на пазара и Вилнер добавя още стил и класа.

Като се има предвид вниманието, което Mercedes са отделили в интериора на кабриолета, Вилнер не променя средната част на седалките. Но компанията изработва нови странични подпори от кафява перфорирана кожа. Виждаме използването и на контрастиращ бял конец върху панелите на вратите на вратите и таблото. Дори ключът е модифициран, за да съвпадне с цялостната визия.

Това, което не е променено, е двигателят. AMG S63 е с 5.5-литров турбо V8 с мощност от 585 конски сили и въртящ момент от 900 Nm. Предаването е към всичките четири колела чрез 7-степенна трансмисия. Ускорението до 100 км/ч. отнема само 3.9 секунди. Таванът се прибира за 20 секунди, разкривайки новото произведение на Вилнер.

„20 секунди по-късно и меката горна част се скрива в задния край на автомобила. За по-малко време можете да решите дали харесвате или не това, което се вижда отдолу“, каза Атанас Вилнер. „Много често вашето мнение се формира за по-малко от 3,9-те секунди за достигане на 100 км/ч.“

Вижте резултата от труда на студиото и преценете сами, дали ви харесва. Нас определено ни впечатлява.