Underground Racing продава Lamborghini Huracan с 2500 к.с.

Underground Racing

Underground Racing са избрали много специално Lamborghini Huracan, с налудничава мощ, за продажба. Направен през 2015 г., този италиански спортист има само 1421 навъртяни километра, повечето от които са тествови.

Това Huracan има две турбини, който заедно с двигателя, му позволяват да произвежда почти два пъти на първоначалната си мощност, а именно 1200 конски сили. Помнете, че това е с обикновено гориво. Ако напълнете резервоара си с VP състезателно гориво, тунерът твърди, че суперавтомобилът ще достигне 2500 к.с.!

За съжаление обаче Underground Racing не разкрива никакви данни за представянето, така че нямаме представа за времето до 100 км/ч. или колко бързо може да измине 1/4-миля.

Обаче през 2016 г. друг модифициран Huracan с две турбини достига 398 км/ч. на 1/2 миля, с улични гуми, а Audi R8, със същото количество мощност, премина с 394 км/ч.

Друго нещо, което Underground Racing няма да разкрие, е цената на суперавтомобила, но този, който наистина се интересува от него, няма да има проблем да разбере колко струва.