Toyota Supra Top Secret е невероятна машина

Top Secret

Златната Toyota Supra, построена от японския тунер Top Secret, е един от най-запомнящите се автомобили, които някога са излезли от JDM тунинг сцената.

Построена и управлявана от основателя на компанията „Smokey“ Нагата, Top Secret Supra е била изстреляна веднъж до 316 км/ч. на обществена магистрала в Обединеното кралство през нощта, при това докато вали. По-късно тя разви скорост от 357,6 км/ч. на Nardo по време на високоскоростен тест през 2008 г.

Спортният автомобил не се забелязва често на пътя, но That Racing Channel от YouTube наскоро имаха възможността да се качат вътре. Въпреки че е на 20 години, колата все още работи много добре и привлича вниманието повече от всяка друга Supra  на земята. Twin-turbo V12 се крие под капака и също така създава уникално чувство.

Отвъд златната си боя, Top Secret Supra се откроява с обичайния си бодикит, който включва преработена предна броня, която не изглежда като нещо, което някога е носело емблема на Toyota. Купето е разширено с 100 мм. и според съобщенията се създава по-малко съпротивление при високи скорости.

На автомобилния салон в Токио през януари автомобилът бе пуснат на търг. Той се продаде за малко над $ 80,700, което го прави абсолютно изгодна покупка според нас.