Toyota Supra в профил

Supra

Toyota все още не са потвърдили името на предстоящия си спортен автомобил, разработван съвместно с BMW, но дизайнът на автомобила сякаш е финализиран.

Както показват скорошните шпионски снимки, новата Supra ще бъде по-скоро опитомена версия на очарователния концепепт Toyota FT-1 отпреди няколко години. Отпред трябва да видим до агресивен профил и големи въздуховоди, подобни на последните изображения.

Членовете на форума SupraMKV решиха да представят колата от различен ъгъл, този път показвайки страничния ѝ профил. С ясно дизайнерско вдъхновение, идващо от FT-1, тя изглежда толкова обещаваща, колкото отпред. Представена в доста цветове, можем да видим, че новата Supra ще има забележителни раздути калници, както и линия на покрива и странични прозорци, подобни на Nissan GT-R.

Изглежда, следващата Toyota Supra ще бъде предлагана с два различни двигателя, като първият е 4-цилиндров с мощност от около 248 к.с. Освен това по-мощна 6-цилиндрова версия със сигурност ще бъде избора сред ентусиастите, особено ако се окаже, че предположенията от 335 к.с. са точни.