Pananera s

TechArt показа новия тунинг пакет за Panamera S E-Hybrid на изложението Essen Motor Show.

Китът засяга освен външния вид, който както виждате е меко казано брутално освежен, така и задвижваща система на колата. От тунинг ателието заявиха, че 5 вратото немско купе ще ускорява до 100 км/ч с 0.2 секунди по-бързо от нормалната си версия, което означава точно 3.2 сек.

За тази цел мощността се е повишила от 670 к.с. до 760 к.с., а въртящият момент е „порастнал“ до 980 Нм. Максималната скорост също е повече, макар и с малко – 316 км/ч за разлика от 310-те, които постига попринцип Panamera S E-Hybrid.

Клиентите на TechArt ще се наслаждават и на по-дълбокия и басов звук, благодарение на обновената изпускателна система с регулируеми клапи и титаниеви накрайници облечени в карбон.

Освен бруталната широчина на боди кита, визуалните „ощипвания“ на TechArt добавят карбонов покрив, странични линии и многоспицови джанти Formula V с размер 22 инча, които да „нахранят“ огромните арки. Задницата е довършена с агресивен дифузьор, оцветен отново в отровно зелено.

Интериорът на Pananera S E-Hybrid също е докоснат от TechArt, съответствайки на външната цветова гама. Все още не е обявена цената на тунинг пакета.