Subaru WRX е легенда в рали света главно, защото притежава система за задвижване на всички колела. Тук обаче, нещата не стоят точно така.

Автомобилът, наскоро представен от момчетата от Hoonigan, е собственост на Christian Ngo, човек, който има страст към дрифта. Машината, която той си избира е доста странна за тази дисциплина. Точно така, това е Subaru, което е истинска машина за пушек и унищожаване на гуми.

Много от автомобилите, включени в канала на Hoonigan са доста нетрадиционни. Вземете например Mazda Miata с Hellcat двигател или Dodge Viper дрифт автомобил. Въпреки това, всеки, който притежава (много по-достъпното) WRX може да го превърне в кола с палава задница с малко модификации.

Най-важната промяна е устройство, което седи на мястото на централния диференциал и гарантира, че цялата мощност ще се изпраща към задните колела. Освен това е монтиран комплект за увеличаване градуса на завой и е обърнато внимание на двигателя и изпускателната система. Въпреки това, автомобилът не е крайно модифициран.

Дори фабричният WRX може да бъде радост за шофьора, ако той знае какво прави. Дрифтът също не е невъзможен. Но когато мощта отива само на задната ос, можем да си представим за какво удоволствие става дума.