Subaru VIZIV Tourer Concept ще ви накара да се влюбите в комбитата

VIZIV

Осъществявайки своя световен дебют на автомобилното изложение в Женева през 2018 г., концептът Subaru VIZIV Tourer ще достави забавление за цялото семейство.

Концептът включва стандартното за марката AWD задвижване, боксерен двигател, повишена практичност и безопасност. Той е с дължина 4775 мм., ширина 1930 мм. и широчина 1435 мм., с междуосието е 2730 мм. и може да побере четирима възрастни.

Отвън виждаме шестоъгълна решетка, агресивна стойка и четири добре подчертани калника. Въпреки агресивната си позиция, VIZIV Tourer също така предлага голямо пространство за багаж за по-голяма полезност и практичност.

Относно безопасността налице са усъвършенствани технологии за подпомагане на водача, като например EyeSight система, която е усъвършенствана спрямо предишното поколение, но също така и актуализирана навигационна система. Целта на производителя е да „преследва най-високи нива на безопасност“, като същевременно се стреми да направи автомобилните произшествия нещо от миналото.

Преди това VIZIV името бе използвано и за състезателната Gran Turismo 6 кола, кросоувър, по-спортен модел и 7-местен концепт, който се превърна в Ascent SUV.

Този конкретен концепт трябва да продължи историята на комбитата на марката в компактен или среден клас. Директна замяна на Legacy е първото нещо, което ни идва наум.