Subaru Viziv Adrenaline Concept ни напомня за плаж и приключения

Viziv Adrenaline

Subaru разкри концепта Viziv Adrenaline, който е първият, включил в себе си новия „по-смел“ дизайнерски език на компанията.

Чрез новата философия, Subaru има за цел „да разшири перспективата на марката, да определи по-ясно характеристиките на Subaru и да създаде повече наслада за всички пътници”.

С всичко това сме съгласни, но какво точно значи? Производителят запазва мълчание по отношение на вида на новия си кросоувър, но снимките разкриват младежки SUV със спортен вид.

Subaru казва, че формата на купето се характеризира с динамично и силно усещане, с акценти включващи уникалния дизайн на покрива и забележителните пластмасови елементи по купето. Покривът не само изглежда готино, но и подсилва структурата на автомобила.

Viziv Adrenaline

Други забележителни детайли включват тънките LED фарове и задните светлини, липсата на дръжки на вратите, камери за задно виждане, бели акценти по алуминиевите джанти, обути в гуми с як грайфер за всякакъв терен и сравнително висок просвет.

Кросоувърът истински окуражава да напуснем пътя с него и да се впуснем в дивото. Определено той може да предложи много повече забавление, отколкото обикновен кросоувър.

Може би затова прессъобщението на Subaru казва, че концептът насърчава шофьора да „излезе свободно в майката природа“. За съжаление японският производител не казва дали трябва да очакваме производствен модел, основан на тази концепция. Силно се надяваме да получим производствена версия на този иначе купонджийски модел.