Subaru представи WRX и WRX STI Limited Edition 2019

WRX

Subaru представи два лимитирани сиви модела – WRX и WRX STI, на 2018 Subaru Tecnica International Boxerfest. Автомобилите са ограничени до 750 бройки WRX и само 250 WRX STI.

По-евтиният от двата е WRX Series Gray, на цена от $ 32,595. Той се предлага сани с 6-степенна ръчна трансмисия, Cool Grey Khaki екстериор, черни емблеми и 18-инчови джанти с черно покритие.

Базиран на WRX Premium, Series.Gray WRX идва с Performance пакет за автомобила, който се отличава със седалки Recaro UltraSeed, 8-степенна седалка за шофьора и предни спирачни накладки JURID. Също така той се отличава с LED фарове, LED фарове за мъгла и Keyless Access с бутон за стартиране.

В същото време, $ 39,695 ще ви сдобият с WRX STI Series.Grey, със същия Cool Grey Khaki бодикит, емблеми и 19-инчови джанти вместо 18-инчови. Неговите Brembo спирачки идват със сребърно покритие и черно STI лого, а кабината се отличава с черна тапицерия с карбоново-черна кожа, волан с червени шевове, седалки Recaro и всичко гореспоменато.

Що се отнася до поведението, WRX STI има уникално спортно окачване от Bilstein, включващо амортисьори на Bilstein и независимо задно окачване.

И двата модела 2019 WRX Series.Gray и WRX STI Series.Gray се очаква да стартират продажби от тази есен.