Subarette BRZ V8 разтърси Монако

BRZ

Toyota и Subaru останаха твърдо решени да не изпълнят желанието на ентусиазираните за по-голяма мощност в 86 и BRZ. Те се придържат към много балансиран пакет с ниско тегло и отлично поведение. Разбира се, това не е попречило на собствениците на спортните автомобили да намерят решение сами.

Чували сме за Toyota 86 с двигател от Ferrari 458, а сега виждаме Subaru BRZ с LS3 V8 от Corvette.

Модифициран от Брил Стийл, той е регистриран в Чешката република и е заснет в Монако, нарушаващ мира със силната си изпускателна система.

Японското купе на Subaru изглежда идва с поне 580 к.с. и 912 Nm въртящ момент благодарение на настроения двигател от Corvette. Ако това е така, машината има с около 380 к.с. и 700 Nm повече от стоковия Subaru BRZ, който се задвижва от 2.0- 4-цилиндров мотор.

Тази мощност отговаря на McLaren 570S. Заради това, ще ви напомним, че британският модел има 570 к.с. и въртящ момент от 600 Nm, достига 100 км/ч. за 3.2 секунди и максимална скорост от 328 км/ч.

Японският спортен автомобил, задвижван от LS3 двигател, може и да не се е изправял срещу други бързи машини, но със сигурност привлича внимание. Не само пукотевиците от изпускателната система и мощния агрегат, а и Rocket Bunny бодикита го превръщат в магнит за камерите.