bmw m4

Когато преди известно време беше разкрит компактният спортен модел на баварската марка BMW M4, той бе представен в златист жълт цвят или „Austin Yellow“ както го наричат маркетинг професорите в М разделението.

В тази статия ще ви покажем и друга разновидност на яркия жълт цвят носещ наименованието „Speed Yellow„. Той е по-ярък, по наситен и определено BMW M4 F82 изглежда по-speed с него, макар че това е въпрос на вкус – някои ще кажат и че е по-такси.

Екземплярът от снимките е уловен в шоурума на BMW в Абу Даби и както можете да видите, красотата му се подчертава от някои допълнителни карбонови елементи разположени в праговете, предната броня, задното крило, огледалата и дифузьора. Покривът пък е черен, за да бъде още по-готино.

Тъй като тази М4-ка е във вариант Competition Package джантите са Style 666M, а пък AC Shnitzer са се погрижили за звука, като са поработили върху изпускателната система. Тя разполага с тапа заглушител, която лесно се контролира чрез Bluetооth. Така например можете да намалите шума, когато карате по жълтите павета или да го увеличите, ако решите, че е дошло време да се разделите с ушите си.

bmw m4
Когато е напълно заредена BMW M4 Competiton Package ускорява от 0 до 100 км/ч за по-малко от 4 секунди, всъщност те ще са 3.7, ако ползвате опционалната 7 степенна скоростна кутия DCT, която струва $2900. Заслугите за изцяло за туин турбо мотора с 450 к.с.


Ще бъде доста грубо да не обърнем внимание на акцентите в интериора! (макар и да не успяхме да се сдобием със снимки)
Спортният М волан облицован в алкантара и обшит в двойни жълти шевове е първото нещо което се набива на очи. За да се подчертае младежкият дух са прибавени още няколко жълти лайсни и карбонови детайли.


За водача и неговия пасажер за предвидени дълбоки спортни седалки откъдето „пилотът“ може да управлява своето жълто BMW M4 Competition Package с 280 км/ч – до толкова е ограниченa електронно.