smart brabus цена

Не се шегуваме ни най-малко! Brabus избраха да тунинговат супер компактния Smart ForTwo в лимитирана серия Ultimate 125

Както подсказва името на серията точно 125 бройки от малката градска кола ще бъдат докоснати от тунинг гигантите Brabus.
Мощността на 900-кубиковият двигател нараства от 89 до 123 к.с. благодарение на подобрения в запалителната система, а промяната на предавателните числа на 6-степенната скоростна кутия с два съединителя позволяват на малкия умник да се изстреля до 100 км/ч за 9,2 сек.
Увеличена е и максималната скорост от 165 км/ч на 175 км/ч… сериозна работа!

brabus smart fortwo
Освен цифрите от техническите характеристики трябва да споменем и тези от ценовата листа, а те са още по-стряскащи.
За да се сдобиете с едно такова нервно Smart ForTwo Brabus, ще трябва да се простите с 49 800 евро, а за кабрио версията с мек таван – 52 700 евро. Както казахме, цената е потресаваща, но пък получавате истински Brabus автомобил и то в лимитирана от 125 бройки серия с готина табелка на таблото, сочеща поредния номер на колата.

smart fortwo brabus
Освен всичко това, имате огромна свобода сами да решите как точно да изглежда вашият малък градски рейскар. Клиентите могат да избират от широка палитра цветове, които да покрият тялото, интериора или мекия таван на автомобила.
Сред опциите фигурира и „Widestar“ комплект, включващ широки калници, 18-инчови джанти и по-ниско окачване, позволяващо на Smart ForTwo Brabus да влиза по-стабилно в… джоба на паркинга например.