Skoda Kodiaq RS ще бъде официално представен другия месец на автомобилното изложение в Париж. От компанията явно решиха да нагорещят сцената около дебюта на първия им спортен SUV, тъй като публикуваха няколко снимки от интериора на Kodiaq RS.

Снимките разкриват изключително спортен интериор. Не че това е изненада, за автомобил, който носи абривиетурата „RS“, но да не забравяме, че Kodiaq ще крие под предния си капак едва 2-литров дизелов агрегат с 236 конски сили.

Skoda Kodiaq RS ще разполага с дълбоки предни седалки от алкантара, на които доста по-мощни автомобили могат да завидят. Пред пасажерската седалка забелязваме елемент, който успешно имитира карбон. Трилъчевият спортен волан, по подобие на седалките и скоростния лост е обшит с червен шеф. Всъщност червеното е основният акцент в интериора на Kodiaq RS. Алуминиевите педали, както и множеството детайли боядисани в пиано лак, само завършват перфектната спортна визия.

И въпреки, че Skoda Kodiaq RS, няма да бъде най-бързият и мощен SUV на планетата, то чехите определено са се постарали. 236-те конски сили ще бъдат напълно достатъчни за доброто поведение на автомобила, а заради спортната си визия със сигурност ще грабне овациите.