Skoda Karoq ли е компактният SUV, от който имате нужда?

Karoq

Потребителите искат кросоувъри и SUV-та и в резултат на това производителите на автомобили изкарват един след друг модели, за да задоволят търсенето. Предложението на Skoda в компактния сегмент е наскоро появилия се Karoq, който заменя Yeti.

Karoq стои под Kodiaq и споделя платформата си със Seat Ateca, но това е много повече от променен испански SUV, показва най-новото видео.

Това е добре оборудвано превозно средство, с интериор, който прилича на този на по-големия му брат, много места за съхранение, държачи за чаши и места за съхранение на мобилните ви устройства. Нищо не е претъпкано нито на задната седалка, а багажникът ѝ е приличен за кола в компактния сегмент.

Karoq има предно предаване, но Skoda предлага опция на система за задвижване на всички колела при някои модели. Понастоящем клиентите могат да избират между четири двигателя: два бензинови със 113 к.с. и 148 к.с., както и два дизела с еднаква мощност, но различен въртящ момент. Скоростната кутия е 6-степенна ръчна или 7-степенна автоматична DSG.

По-мощният 2.0-литров TDI със 187 к.с. ще се предлага по-късно тази година, а VRS вариант, ориентиран към представянето, може да бъде включен на по-късен етап.

Цената започва от € 24,290 ($ 29,122) в Германия, което го прави с $ 3,800 ($ 4,556) по-скъпа от базоия Nissan Qashqai, но избирайки най-високо оборудване с всички екстри, цената достига 45 000 евро.